Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015



           ΚΡΕΜΑ  ΜΕ  ΑΛΟΗ  ΚΑΙ  ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ  ΕΚΖΕΜΑ

Με έλαιο λεβάντας, καλέντουλας, βάλσαμου, σύμφυτου, ΑΛΟΗ, βιταμίνη Ε και πρωτεΐνες μεταξιού.

  Είναι τελικά πολύ σπουδαίο να μπορούμε να βοηθάμε δικούς μας ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από τέτοιου είδους δερματικά προβλήματα, με αγνά φυτικά βοτανόλαδα και βιταμίνες. Αρκεί να γνωρίζουμε πολύ καλά τα βότανα να τα χρησιμοποιούμε με σεβασμό και στις σωστές θερμοκρασίες (για να μην χάνουν ότι πολύτιμο έχουν να μας δώσουν) και να απολυμαίνουμε τα σκεύη μας με σχολαστικότητα. Βέβαια πάντα ένα τεστ για πιθανές αλλεργίες είναι απαραίτητο.

 Αυτή η κρεμούλα που έφτιαξα εγώ είχε πολύ καλά αποτελέσματα από την πρώτη μέρα. Μείωσε σημαντικά από την πρώτη επάλειψη την φαγούρα και μαλάκωσε πάρα πολύ την περιοχή που έχει το πρόβλημα έτσι ώστε να ανακουφιστεί αρκετά ο ασθενής. Μετά από μια εβδομάδα και επάλειψη 3 φορές την ημέρα έχει υποχωρήσει θα μπορούσα να πω εντελώς αφού δεν υπάρχουν ούτε σπιθουράκια και φλύκταινες, ούτε κοκκινίλες και το δέρμα είναι σχεδόν υγιές.

 Έχω χρησιμοποιήσει σε μεγάλο ποσοστό αλόη και στην υδατική φάση επίσης έγχυμα καλέντουλας, χαμομηλιού και σύμφυτου. Χρησιμοποίησα επίσης βρώμη και λιναρόσπορο. Τα έλαια είναι αυτά που σας έχω δώσει στην αρχή και τα οποία ετοίμασα πρώτα και με μεγάλη προσοχή και φροντίδα με έκχυση 3 φορές μεγάλης ποσότητας βοτάνων σε παρθένο ελαιόλαδο δικής μας παραγωγής. Και τέλος πρόσθεσα 3% βιταμίνη Ε και πρωτεΐνη μεταξιού.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο για τα φοβερά προιοντα σας , τα αποτελέσματα , είναι εμφανή από την πρωτη κιολας επαλειψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ με βιολογικό ελαιόλαδο, βότανα και μαστίχα Χίου. Είναι το Νο 1 προιόν που δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σπίτι. Με ...