Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΦΥΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΒΟΤΑΝΩΝ

 

Υπέροχο φυτικό σαμπουάν με θεραπευτικό μείγμα βοτάνων, που προσφέρει στα μαλλιά απαλή αίσθηση, ενυδάτωση και τόνωση.
Λόγω της φυτικής του σύνθεσης προστατεύει την τρίχα δεν την απογυμνώνει από την φυσική της προστασία και της προσφέρει ήπιο αλλά σχολαστικό καθαρισμό.
Δεν περιέχει βλαβερά χημικά, parabens, SLS, τεχνητά χρώματα,προπυλαινογλυκόλη παραφινέλαια ή παράγωγά τους. 
Λουστείτε άφοβα λοιπόν όσο συχνά θέλετε, και λούστε άφοβα και τα παιδιά σας. Δεν τσούζει τα μάτια.

250 ml

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Κρέμα προσώπου 

με υαλουρονικό οξύ και πρωτεΐνες μεταξιού.

 

Πλούσια ενυδατική κρέμα προσώπου με πολλά θρεπτικά συστατικά που βοηθούν το δέρμα να επανακτήσει την λάμψη, την σφριγηλότητά του και την ελαστικότητά του.
Περιέχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών και εκχυλίσματα βοτάνων τα οποία δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνουν τα σημάδια της γήρανσης. Επίσης μεγάλη ποσότητα φυσικής αλόης, βιταμίνης Ε και πλούσιων θεραπευτικών λαδιών που προσφέρουν αναζωογόνηση των κυττάρων και απαλό και λείο αποτέλεσμα.
Ο συνδυασμός του υαλουρονικού με τις πρωτεΐνες μεταξιού βοηθά να ανακτήσει η επιδερμίδα την χαμένη υγρασία και να "γεμίσει" τις ρυτίδες ώστε να αναγεννηθεί το δέρμα. 

Δεν περιέχει parabens, χρωστικές και παραφινέλαια.

Συνιστάται η εφαρμογή της πρωί και βράδυ κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις, φυσικά μετά τον καθαρισμό ιδανικά με σαπούνι ελαιολάδου ZOISOAPS.

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ με βιολογικό ελαιόλαδο, βότανα και μαστίχα Χίου. Είναι το Νο 1 προιόν που δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σπίτι. Με ...