Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ με βιολογικό ελαιόλαδο, βότανα και μαστίχα Χίου.

Είναι το Νο 1 προιόν που δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σπίτι.



Με εκχύλιστη βοτάνων σε σταθερή χαμηλή θερμοκρασία για να μην χάνουν ούτε τα έλαια ούτε τα βότανα τα πολύτιμα συστατικά τους και ανάμειξη με το αγνό μελισσοκέρι στους 65 βαθμούς. Η προσθήκη μαστίχας Χίου της επουλωτικής, βάμματος θυμαριού (αντιμικροβιακού) βιταμίνης Ε για την αντιοξειδωτική της δράση και αιθερίου ελαίου tea-tree την κάνουν ασυναγώνιστη και μοναδική.

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Σαπουνάκια γλυκερίνης

δωράκια για τους καλεσμένους στην βάπτιση αγαπημένης όμορφης μπεμπούλας.




Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017



Επανορθωτική κρέμα για γέμισμα ρυτίδων και άμεσο lifting.



Περιέχει πλούσια καλλυντικά έλαια, βιταμίνες, αλόη και συνδυασμό δύο καινοτόμων ενεργών συστατικών 1ον του Hyalusphere  Το οποίο είναι ένα μοναδικό σύμπλοκο ενθυλακωμένων συστατικών, που επιτρέπει  το γέμισμα των ρυτίδων του προσώπου και αποτελεί μια φυσική εναλλακτική λύση της μεσοθεραπείας ή των επεμβατικών αισθητικών τεχνικών.
Το Hyalusphere αποτελείται από τα Spherulites, που λειτουργούν ως φορέας, θύλακας και εσωκλείουν υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, που είναι ενεργό ενυδατικό συστατικό καθώς επίσης και βιταμίνη Ε, που είναι αντιοξειδωτικός και ενυδατικός παράγοντας.
Τα Spherulites επιτρέπουν σε υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικού οξέος να φτάσει στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος (μέχρι 120μm κάτω από την επιφάνεια του δέρματος), απελευθερώνοντας το σταδιακά, με αποτέλεσμα η δράση του να διαρκεί.
Με τη σταδιακή απελευθέρωση του υαλουρονικού, αυξάνεται η περιεκτικότητά του στο χόριο με αποτέλεσμα το γέμισμα των ρυτίδων (wrinkle-filler, skin plumping) μέσα σε μια ώρα, το οποίο διαρκεί μέχρι 6 ώρες.
Και 2ον του  cobiolift το οποίο είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που περιλαμβάνει πολυσακχαρίτες από κινόα. Η κινόα είναι πολύ γνωστή εδώ και χρόνια για την υψηλή διατροφική της αξία. Στην επιδερμίδα προσφέρει άμεσο lifting μειώνοντας τη χαλάρωση και τις ρυτίδες από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Για όλο το πρόσωπο, ιδανικό όμως για την περιοχή των ματιών καθώς εξαφανίζει το "πόδι της χήνας" και μειώνει τους μαύρους κύκλους.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

                  Aπολεπιστική κρέμα προσώπου (peeling)


Εξαιρετική απολεπιστική κρέμα που απομακρύνει τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα και αφήνει το δέρμα καθαρό για να δεχθεί την ενυδατική κρέμα.  Απλώστε με απαλές κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο δέρμα κάνοντας απαλό μασάζ και ξεπλύντε με χλιαρό νερό.                      

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΜΑΣΚΑ  ΠΡΟΣΩΠΟΥ 

   με κόκκινη άργιλο

Καταπληκτική μάσκα  εξαιρετικά εύκολη για να τη ετοιμάσετε γρήγορα και να απολαύσετε τις απίθανες ευεργετικές της ιδιότητες. 
Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος αλλά κάνει πολύ καλό ειδικά στην ξηρή επιδερμίδα.
Έχει συσφικτική αντιρυτιδική δράση "τσιτώνει" το δέρμα και όταν την αφαιρείται αφήνει μια απαλή αίσθηση μωρουδίστικη που θα σας εκπλήσσει ευχάριστα.

Πάμε λοιπόν να την ετοιμάσουμε.  Σε ένα καθαρό αποστειρωμένο μπολ βάζουμε
  
8 κουτ. γλ. κόκκινη άργιλο
3 κουτ. γλ. τζέλ αλόης
1 κουτ. γλ. λάδι σύμφυτου
2 κουτ. γλ. ελαιόλαδο καλέντουλας
1 κουτ. γλ. μέλι


ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν και σ αυτό το σημείο παίρνουμε 1 ασπράδι αυγού και το χτυπάμε καλά να γίνει μαρέγκα. Σιγά σιγά ενσωματώνουμε το ασπράδι στο μείγμα της κόκκινης αργίλου. Στη συνέχεια προσθέτουμε 4 σταγ. αιθέριο έλαιο μέντα, 8 σταγ. αιθέριο έλαιο λεβάντα και μισό κουτ. γλ. βιταμίνη Ε.
Απλώνουμε σε καθαρό  πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, ξαπλώνουμε και την αφήνουμε να δράσει 1 τέταρτο της ώρας περίπου.
Ξεπλένουμε το πρόσωπό μας προσεκτικά χρησιμοποιώντας μια μικρή καθαρή πετσετούλα και απλώνουμε την ενυδατική μας κρέμα.

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ με βιολογικό ελαιόλαδο, βότανα και μαστίχα Χίου. Είναι το Νο 1 προιόν που δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σπίτι. Με ...