Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

                ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ  για πληγές εγκαύματα και έλκη.

Διάλεξα να ξεκινήσω από αυτή την κηραλοιφή που είναι πολύ αποτελεσματική και κάνει σχεδόν για όλα. Από κοψίματα, χτυπήματα, μικροεκδορές μέχρι εγκαύματα, έκζεμα, έλκη από κατακλίσεις και ψωρίαση. Είναι δοκιμασμένη με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. 
Για να φθάσω να δώσω μια συνταγή για κηραλοιφή, είναι σίγουρο ότι το έχω ψάξει πάρα πολύ. Επιπλέον οι κηραλοιφές, μου έχουν δώσει τόση χαρά και ικανοποίηση, γιατί πιστέψτε με, είναι σπουδαίο να μπορείς να απαλύνεις τον πόνο κάποιου δικού σου και να τον ανακουφίζεις από μεγάλο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.
Στην αρχή και εγώ παρακολουθούσα με έκπληξη την θεαματική ενέργεια των βοτάνων, των ελαίων και των αιθερίων ελαίων μέχρι που πείστηκα πια ότι τα βότανα είναι το μεγαλύτερο δώρο της φύσης στον άνθρωπο. Αρκεί να τα μεταχειρίζεσαι με σεβασμό και πολύ προσοχή.
Και ιδού η συνταγή.     25  γρ.  αγνό μελισσοκέρι
                                       50  γρ.  βαλσαμόλαδο
                                       50  γρ.  έλαιο καλέντουλας
                                       50  γρ.  έλαιο σύμφυτου
                                         1 κουτ. γλ. πάστα πρόπολης 
                                         4  γρ. κοπανισμένη μαστίχα Χίου
                                         6  κάψουλες βιτ. Ε
                                       18 σταγ. βάμμα πρόπολης
Προσοχή  Τα έλαια δεν θερμαίνονται πάνω από 70 βαθμούς Κελσίου, γιατί θα καταστραφεί ότι πολύτιμο έχουν να προσφέρουν. Και η βιταμίνη προστίθεται στο τέλος με θερμοκρασία κάτω των 40 βαθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ με βιολογικό ελαιόλαδο, βότανα και μαστίχα Χίου. Είναι το Νο 1 προιόν που δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σπίτι. Με ...